-

05-11-2020 Klassieker in nieuwstaat

Sommige auto's zijn zo bijzonder dat meteen al vanaf dag 1 vast staat dat het een toekomstige klassieker is. Almost Classic Cars heeft nu zo'n auto staan: een Audi R8 4.2 V8. Dit is bovendien een exemplaar dat kwalitatief tot de top van Nederland behoort.​ Nieuwsgierig geworden? Klik dan op de link voor meer info, of krijg een korte indruk door het zien van de video.

-

01-11-2020 Classic Cars versus Corona

Aangezien de Corona crisis inmiddels aardig lang duurt en mondkapjes op steeds meer plekken verplicht zijn, begon ik me te irriteren aan de goedkope en saaie weggooi mondkapjes. Om die reden heb ik een aantal herbruikbare mondkapjes ontworpen die je in de wasmachine kunt wassen en die bovendien een stuk leuker zijn dan de gebruikelijke saaie witte exemplaren. Wil je er ook eentje? Bestellen kan hier in de webshop van Soon to be Classics.

Wil je liever een mondkapje van een andere Almost Classic Car? Laat het dan even weten per mail. Ik zal dan zorgen dat het mondkapje met jouw favoriete autofoto wordt toegevoegd aan de webshop, zodat je die kunt bestellen.

Subaru voorzijde dicht.jpg
Subaru voorzijde.jpg
R8 motorruimte.jpg
205 GTI kol.jpg

-

23-05-2020 Alfa Romeo GTV V6 op YouTube - deel 4

Op 23 mei is het vierde en laatste deel over de Alfa Romeo GTV V6 op YouTube verschenen. In deze video op het videokanaal van Soon to be Classics zijn alle drie de GTV's te zien in een dragrace op de landingsbaan van Breda International Airport. Welke zal er winnen? Klik hier op de link voor de video.

-

09-05-2020 Alfa Romeo GTV V6 op YouTube - deel 3

Op 9 mei is het derde deel van vier over de Alfa Romeo GTV V6 op YouTube verschenen. In deze video op het videokanaal van Soon to be Classics is een prachtige rode Alfa Romeo GTV 2.5 V6 uit 1982 te bewonderen. Lees hier de hele tekst over de auto, of klik hier op de link voor de video.

-

24-04-2020 Alfa Romeo GTV V6 op YouTube - deel 2

Op 24 april is het tweede deel van vier over de Alfa Romeo GTV V6 op YouTube verschenen. In deze video op het videokanaal van Soon to be Classics is mijn persoonlijke Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V uit 2001 te bewonderen. Lees hier de hele tekst over de auto, of klik hier op de link voor de video.

-

11-04-2020 Alfa Romeo GTV V6 op YouTube

Op 11 april is het eerste deel van een vierluik over de Alfa Romeo GTV V6 op YouTube verschenen. In deze video's op het videokanaal van Soon to be Classics fungeren 3 verschillende Alfa Romeo's GTV met een V6. Alle drie de auto's zijn te bewonderen bij Almost Classic Cars. In het eerste deel wordt ingezoomd op de Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V uit 1998. Dit is een prachtige GTV 916 met 220pk, die volledig is aangepakt en is uitgevoerd met een rood lederen interieur (Momo Red Style). Word je hebberig na het zien van deze video? Deze auto is te koop bij Almost Classic Cars. Lees hier de hele tekst over de auto, of klik hier op de link voor de video.

-

20-12-2019 Rover 200 BRM in Autovisie en op Youtube

Is de Rover 200 BRM van Almost Classic Cars de bekendste van Nederland? Vermoedelijk wel!

 

Een artikel over deze bijzondere Rover is nu te lezen in Autovisie nr 26 van 2019, waarin ook de Supertest 2019 is opgenomen. Daarnaast is vanaf zondag 22 december een video van de Rover 200 BRM te zien op het YouTube kanaal van Autovisie in de rubriek Peters Proefrit.

Banner Rover 200 BRM.jpg

 

In 2015 verscheen dit exemplaar al eens in Youngtimer Magazine. Hij werd geroemd om zijn onderscheidende uiterlijk en interieur, maar ook om zijn rij-eigenschappen.

Banner Youngtimer.jpg

 

In de zomer van 2018 werd deze bijzondere auto door Almost Classic Cars aangekocht en werd gestart met de restauratie. Ondanks de lage kilometerstand van nog maar 100.538 km en zijn leeftijd van net geen 20 jaar had hij achterstallig onderhoud, zaten er diverse roestblaasjes op het koetswerk en waren in het prachtige rode leer diverse slijtageplekken zichtbaar. Na een langdurige en zeer grondige behandeling van diverse samenwerkende specialisten, durf ik wel te beweren dat dit nu de beste en mooiste Rover 200 BRM van Nederland is.

Banner Restauratie.jpg

 

Overweeg je deze auto aan te schaffen of wil je er gewoon meer over weten, lees dan hier de hele tekst over deze Rover 200 BRM.

Wil je weten hoe hij rijdt? Kijk dan de video hier.

Banner BRM.jpg

-

Banner Folder.jpg

-

14-11-2019 Peugeot 206 GTI op YouTube

Op 14 november is er een film over de Peugeot 206 GTI uitgebracht op het YouTube kanaal "Soon to be Classics". De titel "Noblesse Oblige" (adeldom verplicht) geeft al weer dat deze GTI wat waar heeft te maken als gevolg van zijn afkomst. Uiteraard figureert hierin weer een auto die te koop staat bij Almost Classic Cars. Heel veel kijkplezier toegewenst!

-

27-06-2019 BMW M5 op YouTube

Inmiddels is er een film over de BMW M5 Touring uitgebracht op het YouTube kanaal "Soon to be Classics". Uiteraard figureert hierin weer een auto die te koop staat bij Almost Classic Cars. Heel veel kijkplezier toegewenst!

-

-

27-03-2019 Auto's op t-shirts, badlakens, koffiemokken en telefoonhoesjes

Inmiddels heeft YouTube kanaal "Soon to be Classics" een eigen merchandise lijn geïntroduceerd. Uiteraard worden hierop weer auto's van Almost Classic Cars afgebeeld. Wil je zo'n mooi item met korting? Gebruik dan de promocode ILOVECARS en krijg 10% korting op je bestelling.

560.jpg
560 (2).jpg
560 (3).jpg
560-V70.jpg

-

11-11-2018 Auto's op YouTube

Inmiddels is er een film over de Citroën Saxo VTS 16V uitgebracht op het YouTube kanaal "Soon to be Classics". Uiteraard figureren hierin weer auto's van Almost Classic Cars. Heel veel kijkplezier toegewenst!

-

11-06-2018 Auto's op YouTube

Diverse auto's van Almost Classic Cars kunnen nu worden bewonderd via het YouTube kanaal "Soon to be Classics".

-