top of page

HET VERHAAL ACHTER ALMOST CLASSIC CARS

Hedendaagse auto’s worden steeds verder geperfectioneerd om te functioneren als luxe vervoermiddel voor alledag. Dat is fijn als je comfortabel en geruisloos van A naar B wilt. Maar ga je in deze auto’s ook nog voor je plezier een ritje maken in het weekend?

Almost Classic Cars is er om invulling te geven aan de behoefte naar auto’s die een dusdanige rijbeleving bieden, dat je regelmatig met een grote glimlach achter het stuur zit. Niet zozeer voor alledag, maar voor de ritten in het weekend over B-wegen en slingerende dijken. Almost Classic Cars richt zich niet op auto's met downsizing motoren, maar wel op grote motoren in compacte auto’s als in een Golf GTI.

Ik, Juriaan Poot, ben een gepassioneerde liefhebber van Youngtimers en klassieke auto's in het bijzonder. Deze passie zie je terug in de auto’s die ik verkoop. Stuk voor stuk zijn dit karakteristieke auto’s die zijn geselecteerd om hun specifieke eigenschappen. Het gros van deze auto’s wordt na aankoop volledig onder handen genomen, zodat ze in topstaat verkeren voordat ze worden overgedragen aan de volgende eigenaar. Met deze bovengemiddelde kwaliteit onderscheidt Almost Classic Cars zich van de vele andere aanbieders die soortgelijke auto's aanbieden.

Dus ben je op zoek naar die begeerlijke hot hatch die je niet kon betalen op je 18e, de straatversie van dat rally icoon uit het vorige millennium, of gewoon een hele gave sportieve auto? Kijk dan snel in de collectie of tussen de verwachte auto’s. Die auto van jouw bucketlist of guilty pleasure, die staat er vast en zeker bij.

Staat jouw droomauto er niet tussen? Stuur dan een mail naar almostclassiccars@gmail.com

123.jpg
Volkswagen GTI.jpg
bottom of page