top of page

-

  • YouTube

SOON TO BE CLASSICS

Het filmkanaal rondom (bijna) klassieke auto's

Youtube Playlist

Honda CRX VTEC - Rev Hungry

In deze video neem ik je mee tijdens een rit door de Rotterdamse haven. Deze video bevat een impressie van hoe het is om met de Honda CRX VTEC te rijden.

Why should Christmas be white?

Almost Classic Cars wenst jullie een mooie blauwe kerst toe! Pas op jezelf en je gezondheid.

Volvo V70 R - Fast Furniture

In deze video vertel ik je alles over de eerste generatie Volvo V70 R en een beetje over de Volvo 850 T5-R. Ik zal vertellen hoe hij rijdt en een stuk over de interessante historie van deze sportieve stationwagen.

Peugeot 205 GTI - Pocket Rocket

In deze video vertel ik je alles over de legendarische Peugeot 205 GTI, terwijl ik rijd door Rotterdam. Deze video bevat zowel de 1.9 als 1.6 uitvoering. Hij beval zelfs wat beeldmateriaal van de T16 rally auto. Ik vertel je hoe ze rijden en een deel van hun interessante geschiedenis.

Subaru Impreza GT TURBO 555 - Road Legal Rally Car

 In deze video neem ik je mee voor een rit door één van onze Nationale Parken in de epische Subaru Impreza 555. Deze video bevat een review van de Subaru Impreza GT Turbo 555 en wat beeldmateriaal van de 555 rally-auto. Ik vertel je wat over zijn historie en hoe hij rijdt.

Citroën Saxo VTS 16V - Small Sports Cars

 In deze video vertel ik je alles over de Citroën Saxo VTS 16V. Ik laat je de phase 1 en phase 2 straatversies zien, informeer je over de interessante rally en race historie en ik zal je laten zien hoe hij rijdt op het bekende Circuit van Zandvoort.

Youtube Series

Alfa Romeo GTV V6 - Busso [Deel 1/4]

Op 11 april is het eerste deel van een vierluik over de Alfa Romeo GTV V6 op YouTube verschenen. In deze video's op het videokanaal van Soon to be Classics fungeren 3 verschillende Alfa Romeo's GTV met een V6. Alle drie de auto's zijn te bewonderen bij Almost Classic Cars. In het eerste deel wordt ingezoomd op de Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V uit 1998. Dit is een prachtige GTV 916 met 220pk, die volledig is aangepakt en is uitgevoerd met een rood lederen interieur (Momo Red Style). Word je hebberig na het zien van deze video? Deze auto is te koop bij Almost Classic Cars. Lees hier de hele tekst over de auto, of klik hier links op de video.

Alfa Romeo GTV V6 - Busso [Deel 2/4]

Op 24 april is het tweede deel van vier over de Alfa Romeo GTV V6 op YouTube verschenen. In deze video op het videokanaal van Soon to be Classics is mijn persoonlijke Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V uit 2001 te bewonderen. Lees hier de hele tekst over de auto, of klik hier op de link voor de video.

Alfa Romeo GTV V6 - Busso [Deel 3/4]

Op 9 mei is het derde deel van vier over de Alfa Romeo GTV V6 op YouTube verschenen. In deze video op het videokanaal van Soon to be Classics is een prachtige rode Alfa Romeo GTV 2.5 V6 uit 1982 te bewonderen. Lees hier de hele tekst over de auto, of klik hier op de link voor de video.

Alfa Romeo GTV V6 - Busso [Deel 4/4]

Op 23 mei is het vierde en laatste deel over de Alfa Romeo GTV V6 op YouTube verschenen. In deze video op het videokanaal van Soon to be Classics zijn alle drie de GTV's te zien in een dragrace op de landingsbaan van Breda International Airport. Welke zal er winnen? Klik hier op de link voor de video.

bottom of page